Transport si livrare

Durata livrarii

Termenul de livrare al produselor achiziţionate de pe site-ul www.totalmobil.ro se încadrează între 24 şi 72 de ore din momentul confirmării telefonice a comenzii şi este condiţionat de modul de livrare ales de către client şi/sau de stocul de produse existent fizic în magazin sau în depozitul furnizorului. În cazuri excepţionale, cu acordul clientului, furnizorul poate extinde termenul de livrare.

Modalitati si costuri de livrare

Costurile de livrare sunt afişate în coşul de cumpărături şi pot surveni modificări cu notificare în prealabil. TotalMobil va pune la dispozitie doua modalitati prin care puteti intra in posesia produselor comandate:

1. Gratuit: ridicare din magazinul iNOW situat pe Str. Maltopol, Nr. 21, Sector 1, Bucuresti.

2. Livrare prin curier rapid Nemo Express oriunde in Romania fara a se percepe kilometri exteriori, costul fiind de 20 lei (exceptie facand comenzile mai mari sau egale cu 240 lei, unde transportul este gratuit).

Ambalare

Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele defecte fizice datorate transportului, de aceea fiecare client are obligaţia de a verifica pachetul la primire, indiferent de metoda de livrare aleasa.

Pentru produsele livrate prin curier rapid, Clientul are obligatia de a anunta Furnizorul defectele cauzate de transport in maximum doua ore de la receptionarea acestuia.