Huse, folii protectie, cabluri date, telefoane mobile

Accesorii ORIGINALE

TotalMobil nu te lasa balta cand vine vorba de calitate huselor oferite! Nu facem rabat la calitate si nu comercializam produse importate pe canale gri! Comercializam doar husa si accesorii originale!

Distribuitor autorizat

Suntem distribuitor autorizat pentru accesoriile Spigen, UAG, Moshi, dar si Nomad si vom extinde gama si catre alti producatori renumiti din Statele Unite ale Americii si nu numai!

Transport gratuit

Oferim transport gratuit de la 140 lei, iar uneori oferim chiar si cadouri suplimentare, asta pentru ca ne pasa de clientii nostri si dorim sa le facilitam experienta pe site-ul nostru!

Ce tip de comercializam?

Lumea ta este tehnologizata, folosesti o multime de gadgeturi menite sa iti faciliteze activitatile cotidiene sau cele cu caracter recurent – vrei o viata usoara.

TotalMobil a fost creat din dorinta de a te ajuta sa iti duci la bun sfarsit dezideratele, iti eliminam grijile si iti usuram zilele prin produsele premium, menite sa iti protejeze sau sa iti resusciteze gadget-ul.

Doresti sa prelungesti durata de viata sau aspectul perfect al dispozitivului tau?

Ce tip de comercializam?

Odata cu noile tehnologii de viteze de pana la 50 GBPS a aparut si nevoie utilizatorului de a avea cabluri de date si de incarcare ce vor duce la bun sfarsit sarcina de viteza maxima sau incarcare rapida.

TotalMobil a fost creat din dorinta de a te ajuta sa iti duci la bun sfarsit dezideratele, iti eliminam grijile si iti oferim cele mai performante cabluri de date, cabluri de incarcare ce suporta viteze de pana la 50 GBPS, fabricate din Kevlar, din PVC, din plastic, nailon si asa mai departe.

Stai deoparte sau treci la urmatorul nivel al tehnologiei rapide USB-C, Lightning sau microUSB?

Ce tip de comercializam?

Fiecare dispozitiv in parte este conceput a fi subtire, din metal sau din sticla, oarecum usor casabil. Aceasta cerere se datoreaza dorintei clientilor de a avea ceva cu putin stil!

TotalMobil a fost creat din dorinta de a te ajuta sa iti duci la bun sfarsit dezideratele, iti eliminam grijile si iti usuram zilele prin foliile de protectie, menite sa iti protejeze telefonul sau tableta, dar de ce nu si smartwatch-ul?

Stai degeaba sau intri in lumea celor ca au mare grija de dispozitivele lor cu folii protectie premium?

Have something to say? Do it on Instagram! We're live!

Abonează-te și prinde ofertele!