Posted on

SpinPop – Cum sa obtii selfie-ul perfect?

SpinPop - Cum sa obtii selfie-ul perfect?

SpinPop – Cum sa obtii selfie-ul perfect?

Simplu, cu ajutorul unui suport pentru telefon, inteligent creat, care sa-ti faciliteze utilizarea telefonului. Probabil ati auzit pana in prezent de SpinPops, ei bine, TotalMobil.ro va prezinta astazi cateva modele care arata uluitor.

Cum functioneaza?

Simplu, suportul este format din doua parti distincte: baza suportului – care are un adeziv special ce se va lipi de telefonul dumneavoastra si suportul efectiv care se va prinde de baza acestuia. Tot ce trebuie sa faceti este sa lipti suportul de telefon sau de husa si sa incepeti sa faceti poze. Asa-i ca e usor?

SpinPop - Cum sa obtii selfie-ul perfect?

Ceva mai mult …

Suportul acesta il puteti folosi totodata pentru a organiza castile sau cablul de date al telefonului. Cum? Simplu, infasurati castile/cablul de date in jurul suportului, iar acestea vor sta acolo in siguranta, si nu le veti gasi incalcite prin geanta.

Smartphone sau tableta?

Si una, si alta! Poti folosi SpinPop-ul atat ca suport pentru telefon cat si ca suport pentru tableta.

Nu este doar pentru selfie!

Suportul este util si atunci cand folosesti telefonul cu o singura mana spre exemplu, sau atunci cand vizionezi un clip video si doresti sa asezi telefonul pe masa continuand vizionarea acestuia.

Un mod de a-ti proteja telefonul

SpinPop-ul nu te ajuta sa-ti protejezi telefonul la propriu, insa datorita faptului ca iti ofera o mai buna sustinere pentru device-ul tau, sansele ca acesta sa iti cada din mana sunt mult mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *