Posted on

Schimbare de look pentru Apple Watch

Schimbare de look pentru Apple Watch

Schimbare de look pentru Apple Watch

Te-ai plictisit de cureaua ceasului tau Apple? Nomad vine cu solutii! Fie ca te-ai saturat de cureaua actuala a ceasului Apple ori fie ca aceasta s-a deteriorate in urma utilizarii ceasului, acum ai variante pentru a o inlocui.

Nomad a create doua tipuri de curele pentru Apple Watch 42mm care cu siguranta te vor incanta. Prima este o curea clasica din piele, foarte eleganta si chic, iar cea de a doua este o curea moderna, pentru sportivul din tine am putea spune.

Curea piele Nomad Apple Watch 42mm
Curea piele vegana Nomad Modern Apple Watch 42mm

Aceasta curea este proiectata pentru a oferi Apple Watch un aspect clasic, elegant dar in acelasi timp cutezator. Cureaua este fabricata din piele vegana Horween de inalta calitate. Iar catarama si bușoanele NOMAD sunt personalizate, realizate prin injecție metalica (MIM). Aceasta curea este cu adevarat definitia elegantei si stilului, dupa cum si dumneavoastra puteti observa.

Curea silicon Nomad Rugged Apple Watch 42mm

Cureaua Nomad Rugged Strap din silicon pentru Apple watch 42 mm a fost creata special pentru a oferi un aspect sportiv si indraznet ceasului dumneavoastra. Aceasta este fabricata din silicon de cea mai buna calitate, ce are o rezistenta ridicata la apa. Mai mult de atat, siliconul are o toxicitate scazuta si un caracter hipoalergenic, spre deosebire de alte materiale asemenatoare din punct de vedere al particularitatilor. Iar catarama si busoanele sunt si de aceasta data realizate prin injectie mecanica. Tot ce putem spune este ca aceasta curea arata intr-un mod deosebit si in acelasi mod se si simte atunci cand este pusa pe mana.

Cand spunem NOMAD spunem premium, si asa sunt si produsele realizate de catre aceasta companie – produse premium. TotalMobil recomanda cu caldura orice produs aflat sub marca Nomad, deoarece, dupa cum probabil si dumneavoastra apreciati produsele calitative, si TotalMobil le apreciaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *