Posted on

Mighty Purse – fuziunea dintre fashion si tehnologie

Mighty Purse – fuziunea dintre fashion si tehnologie

Mighty Purse – fuziunea dintre fashion si tehnologie

Portofelul este un accesoriu folosit des de catre orice femeie. Rare ori gasesti o doamna sau domnisoara care nu are portofel in geanta. Insa cum poate fi imbunatatit acest accesoriu? Va spunem noi: tehnologizandu-l!

Mighty Purse a imbunatatit acest accesoriu prin introducerea unei baterii externe care va reincarca telefonul cu usurinta atunci cand aveti nevoie.

Portofelul se utilizeaza usor. Bateria incorporata de 3000 mAh nu va va incomoda in niciun fel, deoarece aceasta are un compartiment special pentru depozitare. De asemenea aceasta are un cablu de date incorporat, astfel nu va fi nevoie sa purtati cu dumneavoastra in geanta cabluri de date ce se vor incalci si va vor incomoda.

Reincarcarea se face usor

Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati telefonul la bateria externa iar Mighty Purse isi va face treaba rapid si usor.

Are cablu de date incorporat

Mighty Purse vine dotata cu un cablu microUSB pentru incarcarea baterie externe si pentru incarcarea telefonului.

Telefonul dumneavoastra este un iPhone?

Nicio problema, Mighty Purse vine dotata cu un adaptor Lightning licentiat care sa va permita incarcarea dispozitivelor Apple.

Dispune de indicator LED

Nu sunteti sigura cata energie mai aveti in bateria portofelului, puteti afla rapid cu ajutorul indicatorului LED.

Organizare

Portofelul dispune de mai multe tipuri de compartimente printre care un compartiment special pentru bateria externa, un compartiment cu fermoar pentru monede si buzunar pentru carduri de credit.

Mighty Purse – fuziunea dintre fashion si tehnologie

Cu alte cuvinte portofelul Mighty Purse este ideal pentru a-ti încărca telefonul in timp ce esti în miscare și pentru a-ti pastra în siguranță cardurile, banii, telefonul și alte elemente esențiale. TotalMobil.ro il recomanda calduros acest portofel tuturor femeilor ce doresc sa fie in pas cu tehnologia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *