Posted on

Pasionat de fotografie? TotalMobil iti prezinta Rucsacul Moshi Arcus si Arcus Camera Insert

Pasionat de fotografie - Rucsac Moshi Arcus

Pasionat de fotografie ?

TotalMobil iti prezinta Rucsacul Moshi Arcus si Arcus Camera Insert

Nu exista accesoriu mai confortabil decat un rucsac, acest lucru este clar. Greutatea este distribuita uniform intre umeri, astfel puteti sa-l purtati fara niciun disconfort. De asemenea un lucru foarte important in ceea ce priveste rucsascul este acela ca te bucuri de o organizare mult mai eficienta fata de o geanta spre exemplu.

Organizare

Iar in ceea ce priveste organizarea, ei bine rucsacul Arcus de la MOSHI are nota 10. Da, chiar nota 10, deoarece dupa deschiderea rucsacului, veti vedea compartimentul principal cu mult spatiu pentru haine sau alte produse esentiale pentru dumneavoastra. Dispozitivele mobile au si ele buzunare proprii. In interior, veti gasi compartimente separate pentru laptop, tableta si smartphone. Partea din fata are un buzunar cu fermoar pentru portofel sau obiectele de valoare, un compartiment rezistent la socuri pentru accesorii fragile, cum ar fi ochelarii de soare sau casti, si un alt buzunar exterior pe partea dreapta pentru sticla de apa sau umbrela. Toate acestea au o captuseala moale astfel incat dispozitivele tale smart nu vor fi afectate in cazul unui soc spre exemplu.

Design

Nu este o surpriza ca Moshi, un faimos producator de accesorii mobile, a facut un alt produs de inalta calitate. Arcus are un design rece si o constructie robusta. Rucsacul se aseaza confortabil pe umeri, datorita curelelor de umar captusite de Airmesh. Rucsacul Moshi Arcus este rezistent la socuri, rezistent la apa si, totusi, foarte usor si practic.

Depozitare Aparat Foto DSLR - Arcus Camera Insert

In plus, rucsacul este unul de foarte mare ajutor daca sunteti impatimit de fotografie. Cu ajutorul gentii de depozitare pentru aparate DSLR special conceputa pentru rucsacul Arcus, puteti sa purtati cu dumneavoastra tot timplu aparatul foto si obiectivele acestuia. Aceasta geanta de depozitare Moshi Arcus Camera Insert este fabricat din microfibra si captusita cu generozitate, pentru a va asigura ca dispozitivele dumneavoastre sunt protejate integral. Lentilele ce au o marime de pana la 200 mm pot fi depozitate cu usurinta in acest compartiment. Trei divizoare Velcro va permit sa particularizati fiecare compartiment pentru o organizare optima.

Deci, Arcus este cu siguranta una dintre cele mai notabile creatii ale companiei Moshi. Acest pachet functioneaza ca un accesoriu zilnic multifunctional foarte la indemana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *