Posted on

Moshi Vacanza – geanta perfecta pentru calatorul modern

Moshi Vacanza – geanta perfecta pentru calatorul modern

Moshi Vacanza – geanta perfecta pentru calatorul modern

Geanta de voiaj Moshi Vacanza arata uimitor, mai ales cand este combinata cu rucsacul Moshi Arcus pe care noi, membrii echipei TotalMobil, il iubim.

Geanta de voiaj Moshi Vacanza este un produs nou realizat de curand de catre Moshi, in care regasim cu placere unele dintre elementele de design pe care le cunoastem si le iubim atat de mult la produsele Moshi. Puteti lua acesta geanta oriunde aveti nevoie. Nimeni nu are nevoie de 10 genti diferite in care sa-si depoziteze lucrurile pentru o calatorie de cateva zile. Moshi Vacanza imbina perfect design-ul cu utilitatea si este o geanta foarte versatila. O veti iubi cu siguranta.

Moshi Vacanza – geanta perfecta pentru calatorul modern
Geanta de calatorie Moshi Vacanza - Titanium Gray

Vacanza este foarte usora si este rezistenta la conditii meteo neprielnice, cum ar fi o ploaie neasteptata spre exemplu. Accentele din piele vegana fac genta sa para indrazneta fara a sacrifica durabilitatea si utilitatea acesteia. In esenta, acesta geanta arata foarte bine, fiind, de asemenea, utila si durabila.

Compartimentul principal al gentii de calatorie Moshi Vacanza poate gazdui un laptop de pana la 15 inch. Acesta compartiment este captusit pentru a va asigura ca lucrurile depozitate sunt in siguranta in timp ce sunt transportate. Compartimentul din fata este rezistent la strivire. Astfel puteti depozita lucruri fragile precum telefonul, ochelarii de soare, castile si alte obiecte delicate fara griji. 

Geanta Vacanza vine cu o punga impermeabila inclusa, astfel incat sa puteti depozitati cu usurinta haine umede, costume de baie, pantofi si multe altele. Punga protejeaza celelalte obiecte din geanta pentru a nu fi umezite sau murdarite.

Geanta Moshi Vacanza pe langa faptul ca este foarte utila are un design foarte atragator care se imbina perfect cu stilul extravagant al calatorului modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *