Posted on

Moshi Helios Mini – Rucsacul viitorului

Moshi Helios Mini – Rucsacul viitorului

Moshi Helios Mini – Rucsacul viitorului

Moshi Helios este un rucsac de laptop care arata foarte bine, fara a sacrifica functionalitatea acestuia. Moshi a creat acest rucsac inedit pentru a oferi posesoarelor lui stil si foarte multa functionalitate. Nu este un rucsac obisnuit! In acest rucsac puteti purta pe langa obiectele esentiale de zi cu zi si un laptop de pana la 13 inch.

Moshi Helios Mini – Rucsacul viitorului
Interior Rucsac Moshi Helios Mini Savanna Beige

Organizare

Acest rucsac de dimensiuni mai mici este proiectat sa fie suficient de mare pentru un MacBook Pro de 13 inch, dar totodata este si foarte compact pentru a fi transportat cu usurinta.  Are o structura subtire, dar are multe buzunare si compartimente pentru a va tine organizate lucrurile. Rucsacul are un strat hidroizolant care il protejeaza impotriva ploii si zapezii. Exista si un buzunar special de protectie RFID in interiorul rucsacului pentru a-ti proteja datele personale, precum informatiile cardurile contactless, impotriva furtului informational.

Moshi Helios Mini – Rucsacul viitorului
Rucsac Moshi Helios Mini: Olive Green/ Savanna Beige

Design

Helios Mini este fabricat dintr-o piele vegana, ultra-usoara, premium. Se inchide cu curele magnetice si catarame metalice personalizate. Acesta are doua culori distincte – Olive Green si Savanna Beige. Datorita designului sau usor, Moshi Helios nu se simte greu pe umeri chiar si dupa ce il umpli cu multe lucruri. Rucsacul este foarte usor (700g) si de asemenea usor de transportat. Curelele din spate sunt reglabile si suficient de puternice pentru cele mai multe incarcaturi pe care le puteti impacheta in rucsac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *