Posted on

Geanta Moshi Lula – Poarta-ti obiectele esentiale cu stil

Geanta Moshi Lula – Poarta-ti obiectele esentiale cu stil

Geanta Moshi Lula – Poarta-ti obiectele esentiale cu stil

Moshi Lula este excelenta pentru a va purta cu stil smartphone-ul si alte lucruri esentiale de zi cu zi.

In calitate de companie, Moshi se mandreste cu fabricarea unor genti moderne, cu materiale de prima clasa pentru persoane care urmaresc tehnologia. In fiecare sezon, Moshi lanseaza noi optiuni pentru genti. Insa in aceasta primavara a adus una dintre cele mai unice genti de mana pe care le-ai putea vedea, aici este vorba evident despre geanta – Lula.

Geanta Moshi Lula – Poarta-ti obiectele esentiale cu stil
Genti Moshi Lula - Black/ Savanna Beige/ Olive Green

Design

Moshi a creat o geanta unica, foarte atragatoare din punct de vedere al design-ului si functionalitatii. Geanta este una usoara (385 grame goala) si poate fi folosita cu ajutorul curelei incluse sau poate fi purtata in mana folosind manerele intarite. Lula are piese de accent auriu si o structura care isi pastreaza forma atunci cand geanta este asezata jos.

Interior geanta Moshi Lula

Organizare

Compartimentul principal este suficient de mare pentru a putea depozita o tableta de dimensiunea unui iPad Mini. Dar si alte elementele esentiale cum ar fi un portofel, chei si alte elemente mici. In plus, buzunarul interior este un buzunar RFID care va ajuta sa va protejati datele personale precum informatiile cardurilor contact-less, impotriva furtului electronic. Geanta este realizata dintr-o combinatie de material imprimat elegant si piele vegana.

Puteti fi sigura ca veti atrage toate privirile cu ajutorul acestei genti. Iar lucrul cel mai important este ca aceasta geanta accesorizeaza cu usurinta orice tinuta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *