Posted on

Protectia lichida pentru ecran – cel mai nou concept pentru protejarea ecranelor

Protectia lichida pentru ecran – Cum functioneaza?
Protectia lichida Nano Liquid Glass

Da! Protectia lichida pentru ecrane a fost inventata. Si chiar este un accesoriu foarte cool si binevenit, in special ca acum exista telefoane smart cu muchii curbate pentru care aplicarea unei folii normale este o durere de cap. Asadar aceasta protectie lichida o putem numi o alternativa foarte inteligenta pentru foliile clasice care uneori sunt destul de complicat de aplicat.

Durabilitate

Protectia lichida Nano Liquid Glass este facuta pentru a optimiza protectia ecranului fara a pierde durabilitatea unei folii de protectie din sticla securizata.  Aceasta este dotata cu tehnologia nano-hidrofobă. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, asta inseamna ca protectia lichidă adaugă un strat invizibil care întărește ecranul si creste rezistența la zgârieturi.

Compatibilitate

Aceasta protectie invizibila este compatibila cu orice ecran al dispozitivelor smart, fie ele telefone, tablete, laptop-uri sau ceasuri inteligente, deoarece Nano Liquid Glass este o protectie care se contopeste perfect cu ecranul de sticlă al dispozitivului dumneavoastra.

Mod aplicare

Aplicarea acestei protectii este una simpla ce nu necesita un efort deosebit. Urmariti clipul urmator pentru a vedea exact cum se aplica Nano Liquid Glass.

Ce include pachetul?

Pachetul include: Nano Liquid, servetele curățare ștergere, microfibră, manual de utilizare.

TotalMobil recomanda acest tip de protectie din toata inima, noi inca putem spune ca suntem uitimiti de ceea ce ofera Spigen Nano Liquid Glass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *