Posted on

De ce sa utilizezi o carcasa pentru telefonul tau mobil?

Carcasele pot fi vazute pe de o parte ca un accesoriu chic pentru telefonul mobil sau pur si simplu ca pe o protectie pentru aceastea. Noi credem ca o carcasa poate sa imbine ambele aspecte.

De ce sa utilizezi o carcasa pentru telefonul tau mobil?

Carcasele pot fi vazute pe de o parte ca un accesoriu chic pentru telefonul mobil sau pur si simplu ca o protectie pentru acesta. Noi credem ca o carcasa poate sa imbine ambele aspecte. Ei bine cu mici exceptii. Insa astazi ne-am propus sa luam in considerare in special carcasele premium ce iti ofera atat design cat si protectie si nu carcasele pe care le cumperi de la magazinul cu de toate din coltul strazii, care de cele mai multe ori nu-ti ofera nici protectie si nici un design foarte atragator.

Nu este de joaca cu forta gravitationala

Este bine sa-ti protejezi telefonul cu o carcasa. Probabil acest lucru l-ati auzit deseori, insa dorim sa-l mai subliniem si noi inca o data. De ce este bine? In primul rand pentru ca forta gravitationala este una puternica. Un moment de neatentie este de ajuns pentru a scapa telefonul mobil din mana. O situatie destul de neplacuta am putea spune.

Cu o husa de protectie calitativa puteti creste sansele ca telefonul sa supravetuiasca dupa o cazatura destul de dura. Persoanelor mai neindemanatice le popunem husele dure de tipul: UAG – Urban Armor Gear, Moshi – Hardshell, Nomad si Spigen – gamele Liquid Armor, Rugged Armor, Rugged Crystal sau Tough Armor si nu numai. Cu aceste huse puteti fi sigur ca oferiti o protectie mare telefonului mobil. Urmariti clipul urmator si veti fi convins cu siguranta.

Ce este mai ieftin o husa sau o reparatie a dispozitivului?

O husa de protectie calitativa poate costa intre 50 lei si 250 lei, pe cand o reparatie pentru un telefon mobil poate costa uneori si peste 1000 de lei, ca sa nu mai vorbim despre costul unui nou telefon mobil care este unul destul de piperat. Tocmai din acest motiv sustinem ca o husa de protectie este un must have fara doar si poate.

Nu te poti plictisi

Un alt beneficiu in utilizarea unei huse este faptul ca nu te vei plictisi niciodata de design-ul telefonului tau, deoarece cu ajutorul unei huse poti sa-l personalizezi asa cum doresti. Astazi doresti ca telefonul tau sa aiba un design din piele nicio problema, zis si facut, maine doresti ca acesta sa aiba o alta culoare, doar schimbi carcasa acestuia si vei avea un design diferit instant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *